7 januari 2009

Krijtjes en verven... alweer ;-)

Vind het zo lekker he , kladderen in m'n journal, maarrr soms ben ik ook wel eens niet tevreden. Deze vind ik nl helemaal niets, klopt van geen kanten. Dat mag je ook wel eens laten zien , toch?! Lekker gesso verf en rupon's en... uiltjes. Eigenlijk niets voor mij dacht ik ,maar vind 'm toch super leuk geworden. Op de foto zien jullie een beton gestort blad van m'n vriendin Elly. Zij doet aan beeldenmaken/keramiek. Heb veel leuke pixies gemaakt van haar kunstwerken. Deze vind ik qua kleur helemaal geweldig rood met cyclaam. Ben gek op cirkels dus die gaan jullie steeds weer terug zien. Hier 1 van m'n eigenste stempels. Vind de ticket stempels helemaal leuk. Ze waren bij de creatie uitverkocht en ik dacht ... dit kan ik zelf ook maken. Dus gemaakt in photoshop en nu dus m'n eigen ticketstempels, yezzzz! ;-) Nu even m'n journal aan de kant gelegd. Ben bezig met een boekje. De kaft is klaar inclusief een antiek gekantklost randje. ik heb van m'n schoonmoeder een heeeel oud fotoalbum te leen gehad. Heb een aantal foto's ingescand. Zo vreselijk mooi!! Ik heb oa. een foto van m'n schoonmoeders opa!! Dus daarvan een album. Hier vast een kleine preview!!

6 opmerkingen:

 1. Hoi Marleen ziet er echt allemaal super uit,heb pas gesso gekocht,dus ga eerdaags ook is beginnen met kliederen,je ticket is gaaf,super dat je ze zelf kunt maken,groetjes Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja vind dit dus echt helemaal geweldig !!!
  Wil ook zo iets gaan maken voor mijn personal journal...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Marleen ik vind ze zo mooi, en ja eigenlijk een beetje mysterieus.
  Dat maakt het zo prachtig!!!!

  groetjes Fia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt super Marleen! Hoe groot is het boekje eigenlijk? Lijkt me ook leuk om te maken, heerlijk al dat "geklieder". Ook ik ben gek van cirkels, en dan niet die keurige ronde, maar van die "mislukte" (je snapt m wel he?) Bij de Creatie hadden ze daar een heel doosje van, volgens mij heb jij die gebruikt op de eerste pagina (deze post). Van welk merk zijn die?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hej Marleen.... ziet er echt allemaal super uit zeg... toppie weer! Ik ben nog niet veel verder gekomen....

  Marre kheb wel ff mijn blog een nieuwe look gegeven, en weer een update dusse..... :-)

  XOXO Peter

  BeantwoordenVerwijderen

Hoi,
Leuk dat je bent langs geweest!!
Hi,
Thanks for visiting!!

Groetjes, bye bye
Marleen

Related Posts with Thumbnails