23 november 2008

Awards

Fjieuwwwwwwww ik kreeg vanavond een award vanavond!! Bedankt Joke!! Leuk om te lezen dat m'n blog een inspratie is voor anderen. Nu 5 anderen nomineren.... moeilijk want vaak hebben die mensen ook alweer een nominatie gehad.... Eerder had ik onderstaande ook al gekregen maar ik had even niet de fut om rustig te gaan zitten en te bedenken wie iki ze moest geven.

Dus ik ga nu noemen wie ik deze awards geef. Dit zijn blogs waar ik veel inspiratie vandaan haal. Sanderijn http://snowsrm.web-log.nl/ grote inspiratie voor mij!! Marcia http://marciahamelijnck.blogspot.com/ Haar stijl is ook helemaal mijn dingetje. Hanneke http://scraphan.blogspot.com/ Lieve meid met aparte crea's en technieken. Creawen http://www.creawen.web-log.nl/ altijd mooi. Peter http://scrapsfromaboy.blogspot.com/ m'n scrapmaatje !! Als jullie 'm al hebben.... so be it!! Maar jullie zijn gewoon m'n inspiratiebronnen!!! Knuf, XXX

2 opmerkingen:

  1. Dankjewel Marleen, wat een eer!Ik heb hem al eens een keer gehad, dus ik ga hem nu niet doorgeven, maar vind het wel zeer leuk om hem van jou te hebben gekregen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. nou je toch bezig bent... als je op mijn blog kijkt staat daar ook iets voor je.

    BeantwoordenVerwijderen

Hoi,
Leuk dat je bent langs geweest!!
Hi,
Thanks for visiting!!

Groetjes, bye bye
Marleen

Related Posts with Thumbnails