20 september 2008

Whaaaaa , hebben jullie.....

...... dat ook wel eens?????? Hoe lang of hoe kort ben ik met scrappen bezig!!!??? Met digitaal scrappen toch al snel een paar jaar maar met papierscrappen ??? .... ik was het ffies kwijt. Ben maar eens gaan terug kijken op m'n Blog. Hihi ik heb pas 10 maanden geleden m'n eerste workshop gedaan !!! KLIK Wauwww en als ik zie wat ik het afgelopen jaar allemaal gedaan heb , geweldig!!! leuke mensen ontmoet , niet alleen bij workshops maar ook online. Ik heb een paar heeeele goede vrienden overgehouden aan Scrap-I-Do. Pfff dat had ik een jaar geleden niet kunnen denken toen ik met digiscrappen begon ;-) Laat mij eens weten hoelang geleden jullie met scrappen zijn begonnen !!!?????

6 opmerkingen:

 1. Ik ben blij dat ik je eerste BBtje mag achter laten hahaha!!

  Ik ben in December 2007 begonnen met scrappen.
  Ik ben echt zo ontzettend hard vooruit gegaan, leer ook steeds meer en ga in oktober naar de Tessa Tegendraads Forum Dag en in November een workshop bij de Creatie!! Ik vind het allemaal zo spannend, want op het internet zie je maar weinig scrappers uit brabant!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Precies 3 jaar geleden, Marleen. en het heeft mijn leven verrijkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ongeveer een jaar geleden ben ik begonnen met digiscrappen, in het begin dacht ik; dat krijg ik nooit onder de knie hahaha maar het is me gelukt en nu ben ik begonnen met papierscrappen, nog niet zo lang, heb een doos gescrapt en ben nu bezig met een boekje en mede dankzij jou Marleen wordt het een hartstikke gaaf boekje ;-) En ik vind het hartstikke leuk dat ik na 3D deze hobby weer heb gevonden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. In februari 2006 heb ik mijn eerste scrap gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. In januari dit jaar heb ik mijn eerste papierscraps gemaakt.
  Ik vind het heerlijk om te doen, vooral wanneer ik niet lekker in mijn vel zit.
  Het is dan een hele goede afleiding

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, dat is al weer even geleden... Het eerste (simpele) scrapwerk heb ik voor mijn ouders gedaan. Een vakantiealbum gemaakt nadat we met de hele fam. op vakantie zijn geweest, dat was juni 2006. Daarvoor ook altijd al de foto's met van alles in de fotoboeken geplakt.

  BeantwoordenVerwijderen

Hoi,
Leuk dat je bent langs geweest!!
Hi,
Thanks for visiting!!

Groetjes, bye bye
Marleen

Related Posts with Thumbnails