9 augustus 2008

De stempel....

Op veler verzoek een foto van de stempel die ik gekocht heb.... hahaha ik had er nog geen foto van!!Even getest met stempelen... pffff dat is nog niet zo makkelijk. Het makkelijkst ging hij op stof (en daarvoor is ie natuurlijk ook bedoeld!!) maar kwil 'm natuurlijk ook op papier gebruiken... dus tips zijn altijd welkom!!

9 opmerkingen:

 1. Hoi,

  Wat een gave stempel heb je gekocht!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zo te zien is het alleen de ruber dus unmounted zonder houtrblok dus voor een makkleijkere afdruk zou je hem kunnen beplakken met ez mount en dan gebruiken met ene clearblok als de stempel te groot is kan je hem evntueel ook niog op ene blokje hout plakken is wle een ga estempel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yvon, hij is helemaal van hout en het is een enorm blok ;) maar helaas niet 100% plat....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hee Marleen, ben je weer back in business! Echt weer iets voor jou om zoiets aparts te scoren. Laat 'm maar eens 'live' zien.

  Groetjes, Suuz

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Marleen, geweldige stempel! Misschien kun je onder je papier iets leggen wat "meegeeft" zodat je de stempel er een beetje kan indrukken? Ik roep maar wat hoor:)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie stempel. Lukt het al op papier. Misschien als je je papier iets vochtig maakt met een plantensproeier, zodat het wat zachter wordt en soepeler. En dan als ondergrond een rubber matje of een ouderwetse prikmat. Dan kun je wat doordrukken. Zijn het houten stempels?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie stempel! Ik heb helaas geen tips voor je.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow wat een coole stempel:D
  super zeg:)

  Groetjes Anja
  Be smart, make art.
  janja's blog

  BeantwoordenVerwijderen

Hoi,
Leuk dat je bent langs geweest!!
Hi,
Thanks for visiting!!

Groetjes, bye bye
Marleen

Related Posts with Thumbnails