27 juni 2010

Vilten

Ook een Scrapcards notitie boekje gehad?? Ik heb er toch nog wat mee gedaan!
Ik had een vriendin op bezoek en ben aan het vilten gegaan. en ik vond dat dit eerste viltlapje precies past om het notitie blokje. Helemaal leuk dit kliederwerk! *LOL* thanks for visiting!

20 juni 2010

Website

Ahhhh even snel.... ik ben mega druk bezig met scrappen ennnn een nieuwe website maken. Dus veel achter de pc en weinig forummen en surfen op het web. Mijn excuses...*schaam*! Zodra ik de website online heb dan horen jullie het! ;) Allemaal een fijne (werk)week. thanks for visiting!

12 juni 2010

Roos

Weinig berichten gepost de laatste weken. Heb m'n scraps alweer ingeleverd voor de volgende SBM dus daar was ik druk mee. Verder nu bezig met een Travel Album en nog bezig met het uitwerken van en experimenteren met een (voor mij) nieuwe techniek.
M'n rozenstruik staat in de bloei en de rozen varieren in doorsnee van 10 tot 15 cm. Dus dat zijn echt kei grote rozen.
Deze is genomen begin van de week toen het regende en hieronder dezelfde roos vandaag.... dit vraagt eigenlijk om een scrapje..... :) thanks for visiting!

5 juni 2010

Scraptas extra!

Hebben jullie m'n tildaspijkertas gezien in de nieuwe SBM????
Nou deze 2 "sleutel"hangers heb ik toen ik in Frankrijk was nog extra bij gemaakt. De linker een vilten bloem gevuld en met de festonsteek dicht genaaid. De rechter is van een spihkerstoflabel gemaakt. Een rand aan vast gehaakt en een vilten en gehaakte bloem op genaaid.

*************** klik de foto************

thanks for visiting!
Related Posts with Thumbnails