26 februari 2010

Lekker bezig....

Ben vanmorgen lekker bezig geweest in m'n hokkie. Tis voor mij ook altijd weer een verrassing wat ik ga doen :))) Nou het werd dus een combi van onderstaande kleurtjes voor de basis van m'n project. Pfff dit is pas het begin.... de rest zit inmiddels in m'n koppie... gaat helemaal leuk worden...denk ik... je weet maar nooit wat er weer gebeurd als ik weer m'n hokkie in stap *LOL*
Fijn weekend allemaal!! ;)
thanks for visiting!

21 februari 2010

Tenseconds workshop

Vrijdag avond workshop gehad van Lia met metal en viva produkten. Kei leuk maar nadat we alleen de voorkant hadden gedaan ging natuurlijk de verf en het metaal de volgende dag nog een vervolg krijgen. Behalve de voorkant afmaken werden alle andere kale vlakken ook nog even onder handen genomen. De heatgun is daarbij wel m'n trouwe vriend. De Viva ferro heb ik flink verhit zodat er bellen ontstonden, die knapten en vervolgens werden ze na het afkoelen hard. ............. click the photos to enlarge.............
thanks for visiting!

19 februari 2010

Van m'n geloof gevallen??

Nee hoor!!! Hahaha had gisteravond gewoon zin om te kleuren en het is ook wel eens fijn om geen vieze handjes te krijgen. Ik heb wat inspiratie opgedaan bij Hanneke en ben onder het schaatsen lekker bezig geweest. Maar ik moet zeggen dat het wel begint te jeuken!! :) Dit weekend maar wel weer met verf of inkt aan de slag. Ik heb al weer wat ideetjes aan het borrelen voor SBM30!
Fijn weekend allemaal.
thanks for visiting!

14 februari 2010

Valentine

Ik je hebt mannen en mannen..... de mijne heeft wat tegen commercie dus die speelt 'Valentine' wanneer het hem uitkomt.....
Maar ik heb natuurlijk wel even een kaartje onder z'n kussen gestopt gisternacht.
Fijne dag allemaal ;)
thanks for visiting!

13 februari 2010

Nieuwe spullen!

Okay misschien weer iets wat jullie niet van mij verwachten maarrrr kvind Tilda zo 'keiskattig'!! Ben gister morgen bij P&P geweest en heb daar allemaal Tilda spullies mee genomen en daar ga ik natuurlijk op mijn manier weer iets moois van maken. Als je Tilda ook zo leuk vind dan moet je rennen naar de shop/webwinkel want het rent de winkel uit. Maar niet getreurd als jouw kleurtje al weer op is, ik ben gister weer lekker aan het prijzen geweest en er zat fleurig en mooi nieuw papier bij !! Fijn weekend allemaal!!! ;)
thanks for visiting!

9 februari 2010

Dina Wakley

Afgelopen november heb ik mailwisseling gehad met Dina Wakley over deze lay-out die ik van haar gelift had!! Ze vond ze helmaal geweldig! Nu 3 maandjes later.... WATCH HER BLOG !!!!!
Good beginning of a new day !! :))))
thanks for visiting!

6 februari 2010

Workshop Paper & Pictures

Vandaag meegedaan aan een workshop bij Paper&Pictures omdat ik eens wilde zien hoe alles daar in z'n werk gaat op zo'n dag. Steeds als ik wilde gaan was het alweer vol en als ik zelf een workshop wil gaan geven moet ik er eerst zelf 1 gaan doen vind ik. De workshop werd gegeven door Jeanet Bosman. Ik vond het helemaal geweldig en heb ook weer leuke ideeën opgedaan. Gewerkt met papier van Webster's pages, kant/lint en bloemen. Er was ook weer veel nieuw spul binnen gekomen vandaag o.a. MME ziet er weer jammie uit!! :)))
thanks for visiting!

1 februari 2010

2* Lay-out SBM 27

Natuurlijk was het weer super papier van G45 !! Het glas in lood is gefotografeerd in Frankrijk. De kleine vanaf buiten, de grote is dezelfde vanaf binnen.
thanks for visiting!
Related Posts with Thumbnails