25 augustus 2010

Tattered Angels flower book

Geen interesse voor de Give away, jammer...Met dank aan de flowershop AZALEA. Daar mocht ik foto's maken in de winkel. Matereialen: T.A. diverse glimmermist kleuren,T.A.Chiptiles, T.A screens, Golden gel medium, Embossingpoeder goud en zwart glitter, vilt. thanks for visiting!

20 augustus 2010

Nieuw papier/ New paper

Wat kan een mens toch blij worden van nieuw papier in de winkel!! :))) Ik was vanmorgen even langs Paper & Pictures geweest...hahahhaha fout!!! Ik heb weer van alles mee.genomen. De hele lijn Freestyle van Teresa Collins. Giving Thanks is ook zo geweldig...maarrrr daar heb ik al mee mogen spelen voor het Scrapbook Magazine. En ohhh wat vervelend, de nieuwe lijnen van My Minds Eye bah bah *LOL*. En dan heb ik het nog niet over alle nieuwe hebbuh dingen waar ik nog net weerstand tegen heb kunnen bieden... er is weer zoveel moois!! De mensen die morgen naar de Magnolia workshop gaan,have fun en SHOPSE !! thanks for visiting!

19 augustus 2010

Gel medium & Tissue tape

Ik het Golden gel medium en Tim Holtz tissue tape op deze layout gebruikt. Het mooie is dat als je vervolgens glimmermist sprayt dat deze niet pakt op de tape en de gel medium, dus dat kan je daarna weer schoonvegen. Het gave is dat daardoor je vegen met de kwast met gel, heel goed uitkomen! I've used Golden gel medium and Tim Holtz tissue tape. After that I've sprayed glimmermist. The nice thing is that the tape en gelmedium don't absorb the glimmermist, so you can wipe it off. Because of that you see all the brush wipings (is that good english?? :|) Deze bloemen heb ik gemaakt van grungepapier n.a..v een filmpje van Lynne. These nice flowers I've made from grungepaper by the tutorial from Lynne! ThnaX thanks for visiting!

15 augustus 2010

Viva Decor-Fusible Film-Tim Holtz-Dirty vingers!

Vrijdag/zaterdag bezig geweest met een heerlijk projectje. Ik had mezelf vieze vingers belooft :))). Nou dat is gelukt, maar het resultaat is ernaar. Ik heb wat inspiratie opgedaan bij Jennie en toen ben ik aan de slag gegaan. Zoals altijd gaat m'n fantasie weer met me op de loop want voor ik het wist was ik met de buttefly die van Tim Holtz aan het spelen/vechten/knippen. Toen bedacht ik me dat wat wat fusible film ook geen kwaad kon en voor ik het wist was het i.p.v. gisteravond al weer een nieuwe dag... 00:15 was het tijd om maar eens te stoppen, met dit als eindresultaat. Ik ben tevreden. I started a new project on Friday and I finished it last night. Ihad promissed myself dirty fingers....I succeeded. My inspiration game from Jennies blog. I started and my fantasy was going on and on with the butterfly die from Tim Holtz and Fusible Film. I finished the project last night. I'm very satisfied!
****************Click the photos to enlarge****************
Thanks for watching ;) thanks for visiting!

12 augustus 2010

Vilten/Felting in the garden

Ik was vanmorgen nog aan het verkondigen op het scrapsite forum dat ik geen scrapinspiratie heb. Nou dat klopt wel omdat ik voor het SBM weer in een korte tijd veel werk heb gemaakt.... Maarrrr dat wil niet zeggen dat ik geen andere crea inspiratie heb :)))) Ik ben lekker de tuin ingedoken en ben een tas gaan vilten(m'n nek is verbrand!!!) Pfff als je nog geen basis kennis hebt is dat best wel even nadenken , maar ik heb gewoon geen geduld om tot begin september te wachten wanneer een workshops gaan beginnen. Met logisch nadenken kom je een eind. At this moment I've no scrapinspration left. I've been working for the Scrapbook magazine so I have to do something else. So I went felting in my garden (my neck is burnt!!) I still don't know the basics of felting ,I have to wait for my classes in september. But with some thinking... I can also make something nice. Het uitpluizen en uitleggen van de wol. En vraag me niet hoe ik de bloemen heb gemaakt, waarschijnlijk kan het makkelijker als ik nu gedaan heb... *LOL* En soppen maar!!! Het was wat meer werk als ik dacht , maar tis gelukt. De boel licht nu te drogen en morgen maar eens even naar de fournituren zaak om bijpassende garen, rits en band te halen. Dus nog even wachten op het eindresultaat ;) thanks for visiting!

11 augustus 2010

TENseconds Studio metal

Het is zo lekker rustgevend om het metaal te bewerken.... alhoewel ik op den duur een lamme pols krijg! Ik heb hier het metaal overgoten met UTEE zoals Linda eerder in een blog-tutorial liet zien. Alleen is de mijne eigenlijk niet helemaal af maar het ging mij meer om de techniek. I've made this metal embellishment after een blog tutorial from Linda. I just love working with metal, it helps me clear my head. thanks for visiting!

9 augustus 2010

Fly with Fusible film

Deze layout lag al even klaar. M'n eerste probeersel met Fusible film(de vlinder). Ik zag het voor het eerst bij Linda op haar blog en later heb ik het besteld in Engeland. Keigaaf folie dat verkleurd door verhitting(strijken) en als je de aansteker er onder houd.... ik heb wat met verhitten zal ik maar zeggen*LOL*. Het papier is van Tim Holtz. This Layout is made with Fusible film(the butterfly).I've seen it on Linda's blog A film that must be heated by ironing. The papers are from Tim Holtz. Foto's van onze kleine maffe vogel Bico...hmmmm waarom nog nooit een layout mee gemaakt?????? Snap er niets van! Z'n kleurige veren moeten toch wel bij een mooie papierlijn passen toch?!! Hihi nat pakketje veren :))) thanks for visiting!

5 augustus 2010

New new new....jammie

He he ff snel..... Gisteren bij P&P geweest... Moois mee gekregen rechtstreeks vanuit de CHA.... Kaiser craft...:Geweldig, vinden jullie ook niet!!? Ook nog een super lijn van Teresa Collins dus.... komende week geen online activiteiten maar speedscrappen!! :)))) thanks for visiting!
Related Posts with Thumbnails