29 december 2009

Oudjaarscrop

Gezellig gisteravond nog een oudjaarscrop met m'n scrapvrienden gehad. lekker scrappen en beppen. En besloten met het goede voornemen om het nieuwe jaar dit vaker te doen en er gewoon tijd voor maken!
Peter, Ien, Stien en Suus ik hoop weer veel scrapplezier samen en voor iedereen een gezond creatief scrapjaar gewenst!!

21 december 2009

Butterfly wings

So inspired by this beautiful Altered Journey BLOG , thanks Linda!! Vreselijk geinspireerd door deze mooie Altered Journey Blog, wauw!!!
Gewerkt met oa. Tenseconds metal, Glimmermist&glass, Viva-decor paint, Golden medium.

20 december 2009

Lica loves snow

Nog iets voor in de boom...

Ik heb nog een aantal 'kerstboompjes'gemaakt voor in de kerstboom n.a.v. een Demo bij Joan Gevaert. Werken met verf en pasta's van Viva-decor . Geweldige verf met super gave metallic glans.

17 december 2009

Snow

Het laatste werk van 2009 ???

Ik wil jullie als eerste vast hele fijne feestdagen wensen!! Verder ben ik vandaag nog even aan het prutsen geweest. Ik kwam nog kerstballen tegen in een oude doos van een hobby van 15jaar terug :))) Daar moest ik wat mee doen natuurlijk.
Ik had ze nog in verschillende maten , ook nog een hele grote. Wat glitterdust erbij en het maakt de boom helemaal af!!
Ben nog bezig met een heel project met metaal..... zo heerlijk om te doen maar tijdrovend. Wellicht nog een projectje tussendoor ;)))
Bedankt voor alle bezoekjes het afgelopen jaar!!!

9 december 2009

Go digital....

..scrapbooking !! Haha online cropavondje op m'n forum... papier of digi, het mocht beide. Ik dacht ik doe het een keer weer digi. was weer ff keileuk om te doen en het gaf even geen rotzooi in m'n scraphok. Het kitje is van Shabby princess! Altijd mooi!! Klik de foto voor een grote weergave ;) Ahhhh en Monica zag het als eerste .... kheb de "l"vergeten!! Lekker BLONTT , het was nog niemand op gevallen :)))

8 december 2009

Trip to France

Sorry I just love glimmermist :)
Weinig nieuws op dit moment van mij. Ben bezig voor de nieuwe website van Truike en Heleen, TruikeBron.com en voor het SBM. En verder moet je af en toe ook eens een leven hebben naast het scrappen. Lekker 2 dagen naar zeeland geweest en volgende week een dagje naar de kerstmarkt in Duitsland enz enz. Zal binnenkort eens wat mooie pixies laten zien ;-)

5 december 2009

Melissa Frances Bingocard book

Gemaakt met glimmermist en crêpepapier. De foto's zijn voorbewerkt in photoshop met een overlay.
Related Posts with Thumbnails