28 november 2009

Communique Book

The new Scrapbook Magazine is in the shop right now, so this week I will show my mini albums that where publiced in the previous edition. Het nieuwe Scrapbook Magazine ligt weer in de winkel , dus ik zal komende week m'n mini albums laten zien uit de voorgaande editie. The right paper, book, vintage embelishments and stamps has made this book. I enjoyed making it. I just love Graphic45! Alles kwam samen het juiste papier, vintage embelishments, boek en stempels. Het idee in m'n hoofd , het binden met telefoonsnoer werkte ook perfect. Ik vind het Graphic45 papier ook helemaal geweldig
click the photo's to enlarge
Thanks for watching. Bedankt voor het kijken ;-)

25 november 2009

Sisters

Veel glimmermist en MME papier. Dierbare herinnering aan een moeilijke tijd.

Projectje 2

Deze krans dus naast m'n bloemdecoscrap. Dezelfde linten gewonden om een rieten krans. heb ook nog wat natuurlijk materiaal gesprayd met glimmermist en er met de lijmpistool bij opgeplakt.

16 november 2009

Lift

Ik heb een layout van Dina Wakley gelift. Haar werk vind ik echt helemaal geweldig! Het zijn er 3 geworden, ieder z'n eigen kleur en ook de foto in die kleur. Allen met sprayinkt (tatteredangels en ranger). I've lifted(is that translation okay??) a layout from Dina Wakley. I think her work is great !! Sprayink, so I had inky fingers :)))

15 november 2009

Project 1 bloemscrap

Ik zelf vind 'm helemaal geweldig!! Toevallig pasten de Maya Road bloemetjes er ook perfect bij en verder is het alleen maar wikkelen met lint en andere materialen. Nu verder met het volgende project.
Klikken op de foto's .

14 november 2009

Bloemkunst scrappen??

Aan het shoppen geweest bij de Intratuin, bah wat vervelend nou. Tja manlief had de keuze of een kerst 'ding' voor op tafel, of een mooi kunstig nepbloemstuk (wat overigens keigaaf is) van onze plaatselijke bloemist. Maar beide erg duur, keuze 3 was iets zelf samenstellen !! Keuze 3 dus.... maar weer een hoop werk voor mij :))))) Wel weer een uitdaging. Veel lint en bijbehorend materiaal gekocht. M'n lijmpistool even uit de oude doos halen en glimmermist moet ook nog z'n werk gaan doen, yezzzz!
Tja en dan het onderstaande er ook nog bij..... 't zit in m'n koppie....nu moet het er nog uit!! Al nieuwsgierig?? ik ook !!....

12 november 2009

Naar de Kreadoe geweest??

Hebben jullie al gekeken naar de nieuwe WEBSITE van Truike en Heleen ??? Daar is hard aan gewerkt afgelopen maanden en de site gaat v.a. 1 december van start! Om dit vast te vieren krijg je na inlevering van naam en email,op de Kreadoe een gratis stempelsetje(met vlinders)! Wie wil dat nou niet!! :-) Dus hou v.a. 1 december de website http://www.truikebron.com/ in de gaten!

11 november 2009

Blog layout

Je bent er soms even mee bezig maarrrrr dan heb je ook iets wat niemand anders heeft. Ben weer flink aan het prutsen geweest met de "footer". Als iemand nog goede linken heeft van blog script tips dan hoor ik het graag.... tis nog steeds niet zoals ik het zou willen. Morgen nog even de banner aanpakken en dan ben ik er weer even klaar mee. Ben ziek en het kost me veel energie zo achter de pc. Komend weekend eens even kijken wat ik allemaal ga voorbereiden voor P&P.... heb een hoop te doen. Volgende keer weer nieuwe LOtjes! ;-)

8 november 2009

Family

Heerlijk bezig geweest met gesso, verf, tattered angels en prima....* zucht* HEERLIJK !!

4 november 2009

Scrapsite weekend

Begin oktober met een berg lieve meiden van Scrapsite naar een boerderij in de achterhoek geweest en een heel weekend gescrapt. het was helemaal super!! Heb wat foto's van 2 projecten geplaatst. Misschien heel onMarleens maar heel leuk om eens een keer "anders" te scrappen! Ik heb gewerkt met Indian Summer van BG, ik vond dat eindelijk weer eens een mooie lijn met practige kleuren.
Related Posts with Thumbnails