18 oktober 2009

Zondag, scrapdag ;-)

Ben vandaag heerlijk met scrappen bezig geweest. Heb vanmorgen eerst m'n blog verder bijgewerkt(vind het altijd heerlijk om aan m'n blog te klussen!) en vanmiddag een LOtje gemaakt. Papier van Kaisercraft gebruikt. Normaal vind ik hun papier niet zo leuk en erg somber maar deze lijn was een uitzondering.
De parelswirl is met alcohol inkt gekleurd. Ik koop eigenlijk alleen nog maar witte parels of cristals.
De screen is met papier door de Bigshot gehaald, ook daarmee kan geembossed worden!

10 oktober 2009

Nieuwe spullies !

Ik vergat nog even te zeggen dat er weer nieuwe TatteredAngels spullen zijn aangekomen.... en die kon ik natuurlijk niet laten liggen. Grote screens, mooie stempel (echt waanzinnig!!) en embossed chipboard..... het gaat alweer borrelen... Verder ook het super mooie 7Gysies papier. Wat een genot weer om daar mee aan de slg te gaan ;-)

9 oktober 2009

Papergirlzzz

Yezzzzzzz vanaf nu mag ik mezelf een PAPERGIRL noemen !! :))))))
Trots.... jazaker!!
Ik krijg alleen al van het feit dat ik nu bij het DT hoor van Paper & Pictures zo'n berg inspiratie, dat ik na een hele dag kletsen, croppen en shoppen nu nog m'n hokkie in wil rennen!
Maar nu maar even bankhangen en relaxen ;-) met... a big smile on my face!

7 oktober 2009

Lekker weekend gehad !!

Ik heb een heerlijk weekend gehad met de scrapsite meiden. Hele weekend scrappen beppen en veel lachen, wat wil je nog meer?? Nu is het weekje alweer half op weg, wat gaat de tijd snel. Ik moet de scrapprojecten van het weekend nog afmaken, het zijn keileuke projecten dus daar gaan we vanmiddag even snel mee verder. Gisteravond even tussen door een wedstrijd lotje gemaakt, opdracht: maak zelf je achtergrond! Dat vond ik niet zo erg, dus lekker aan de klieder geweest met glimmermist en verf. Tis een leuk herfstlotje geworden met een foto gemaakt op het Lutterzand..... I LOVE TWENTE !! ;-)))

1 oktober 2009

SBM LOtjes

Hebben jullie de nieuwe SBM al gezien? De nieuwe is er nu dus laat ik even m'n LOtjes zien die in het vorige nummer hebben gestaan. Veel inkt en verf !! These are my published layouts in the dutch Scrapbook magazine ! Lots of ink and paint ;-)
Related Posts with Thumbnails