28 juni 2009

Bloemen LO's

Veel dingen aan m'n kop afgelopen weken. Wel gescrapt maar geen tijd om wat te posten. Maar ik heb weer wat op de foto gezet ;-) Afgelopen vrijdag heb ik gecropt bij Joan Gevaert in Ede. Was gezellig en heb een LOtje kunnen scrappen... Tis een kleurig geheel geworden. Ik heb ook eens geprobeerd een wat rustiger lo te maken en ik vond 'm zelf zeer geslaagd.
Lekker de naaimachine weer aan het werk gezet, het geeft net dat beetje extra.
M'n scrapvriendinnetjes voor het leven! Heb een anti slipmatje voor in de badkamer gebruikt voor de bloem en om mee te stempelen.

Nieuwe week , nieuwe ronde , nieuwe scrapprojecten ;-) Fijne week allemaal!

16 juni 2009

Website/forum

Voor de mensen die op m'n site/forum komen, er is weer eens een misverstand met de host. Zal jullie de details besparen, maar ik hoop dat we binnen 24 uur weer online zijn ;-)

9 juni 2009

Croppen bij Ien ;-)

Heb het heel druk gehad , maarrr eindelijk bij mijn lieve vriendin Ine na een avondje croppen een Layout gemaakt. Sassefras papier en heerlijk knoeien met sprayinkt. Kan er geen genoeg van krijgen. Jammer dat de kleuren op de foto niet lekker uitkomen... Ook komende zatardag verwacht ik een crea explosie!! ;) Lekker croppen met Peter dus dat zal wel weer gezellig worden!

Related Posts with Thumbnails