31 maart 2009

Workshop 30 mei in Goes

Zaterdag 30 mei ga ik een workshop geven in Goes(Zeeland). Het wordt een 'messy' workshop een beetje als het touwboekje (ik ga 'm nog een beetje aanpassen). Gesso, inkt, stempelen, transferen enz enz het wordt helemaal leuk!
Hou je van kliederen en mag het het van jou ook lekker rommelig worden??? Dan is dit de workshop voor jou !!
De workshop is van 14:00 tot 17:00 en kost €25,-. Je kunt je opgeven bij Martine en ook vragen kun je bij haar kwijt, email: scrapstogo@live.nl

29 maart 2009

Laatste LO's s-a-l weekend

Ik moest nog 2 Lo's afmaken van Dina's workshops with spray-inkt. Ben er helemaal weg van. De stoffen tickers zijn ook helemaal geweldig, gewoon sprayen in de kleur die je wil.... wat kan er nog misgaan?? I had to finisch Dina's workshop with the spray-inkt. I LOVE IT !! Also the fabric tickers are great. Just spray them the color you like... what can go wrong???

28 maart 2009

Pfff....

Zou het leuk vinden als er eens iets gepubliceerd zou worden van wat ik maak.... Mensen om me heen zeggen , meid je moet "ze" mailen enz enz..... ze zijn gek dat ze er niets mee doen. Maar tot op heden wel interesse maar ik sta in de wacht ivm 'dit', 'dat', 'zus' en 'zo'. Nu weer een boek gestuurd..... maar nops , geen respons. Had dit boek mee naar s-a-l en een aantal mensen vergaapten zich aan m'n fabricsbook. Denk dat ik het maar opgeef, tis ook maar ijdelheid natuurlijk hihi.... maar een beetje frustrerend is het wel!! ;)

Just relax and enjoy scrapbooking!!!!!! :)

Workshop Corinne S-A-L

Dit was het helemaal!! Zo gaaf om te doen! Lekker alcohol inkten mengen, blenden,stempelen en verfen *zucht* ! Do I need to say more???? ;)

26 maart 2009

S-A-L kaartjes

Eindelijk beide kaartjes af. Ik heb het 1ste kaartje vanavond gemaakt. Wel anders als bedoeld denk ik, maar ik kan er zo mee leven.... ben niet van de kaartjes dus ik vind dit helemaal ok ;)

25 maart 2009

Home-deco workshop

I've finished my S-A-L workshop from Jo-Ann. Today I've found a butterfly by "the Action". It just fits perfect.

20 maart 2009

19 maart 2009

Boutique

Boekje gemaakt n.a.v. allemaal mooie winkelpandjes in Frankrijk. Ik heb geprobeerd wat haak, gesso en foto ideeen erin te verwerken.
De hortensia uit m'n tuin laten drogen tussen een boek, voorzichtig goed opplakken. Daarna met glossyaccents erover en je bloemetjes breken niet meer.
M'n eigen ontworpen stempels op de achterkant. Eerst met wit acryl, daarna net bruin Stazon. Dat geeft wat meer diepte aan je stempelafdruk.

15 maart 2009

ME !!

Hubbie vond deze foto zo leuk! Kheb de foto getransferd en gemaskerd met glimmermist en walnutinkt. Gewoon verder gedaan wat in me op kwam ;)

9 maart 2009

Familie Album

Mooi boekje van Maya Road gemaakt met 7gypsies papier. Ik mocht van m'n schoonmoeder foto's inscannen uit een super oud versleten familie album. De opa's en oma's van haar staan erin. de foto's zijn zo oud dat ze van vele ook niet weet wie het zijn. Dus zomaar wat mooie prentjes uitgekozen en er een boekje mee gemaakt. Ze vond het heel mooi geworden dus ik ben tevreden!!
Related Posts with Thumbnails