27 januari 2009

Chalk/Krijt

Owww soms zo moeilijk als je iets nieuws begint om het dan goed te eindigen... Dit is een experiment met kleurkrijt op olie basis, een oliebar(krijt met mega veel olie erin) en gesso. De cirkels zij n gewoon met acryl geverfd. Als 1e komt het op de foto helemaal niet over en als 2e ontbrak mij het idee hoe het te finishen. Hoe frustrerend kan dat zijn!! Sometimes it is so frustrating to finish an idea! I've used chalk with a lot of oil and gesso. But I think this page is missing that one thing to make it great...pffff. Also the photo isn't perfect.

26 januari 2009

Awards

Inge en Jolanda bedankt voor jullie awards, sorry maar ik heb even de tijd niet om bloggers te zoeken en de awards weer door te geven. maar voel me weer vereerd!

19 januari 2009

Lonely

Layout op karton, veel gesso,distressinkt en krijt. De chipboard letters eerst geinkt, gestempeld en vervolgens daar glossy accents erover gedaan.

18 januari 2009

Voorstellen Art Journal

Ik doe mee bij Bag of memories aan journal opdrachten. De eerste was een voorstel pagina. gelukkig had ik dat in 1 journal nog niet gedaan en ben ik weer lekker 'paars' aan het rommelen geweest. De tekstwolk en de foto heb ik getransferd met Golden gel medium. De foto van de vlindervrouw heb ik uit een tijdschrift, ingescand en bewerkt. Verder gebruikt gesso verf en wateroplosbaar krijt. Ook wat stempels , waaronder onderstaande, zelf gemaakt.

7 januari 2009

Krijtjes en verven... alweer ;-)

Vind het zo lekker he , kladderen in m'n journal, maarrr soms ben ik ook wel eens niet tevreden. Deze vind ik nl helemaal niets, klopt van geen kanten. Dat mag je ook wel eens laten zien , toch?! Lekker gesso verf en rupon's en... uiltjes. Eigenlijk niets voor mij dacht ik ,maar vind 'm toch super leuk geworden. Op de foto zien jullie een beton gestort blad van m'n vriendin Elly. Zij doet aan beeldenmaken/keramiek. Heb veel leuke pixies gemaakt van haar kunstwerken. Deze vind ik qua kleur helemaal geweldig rood met cyclaam. Ben gek op cirkels dus die gaan jullie steeds weer terug zien. Hier 1 van m'n eigenste stempels. Vind de ticket stempels helemaal leuk. Ze waren bij de creatie uitverkocht en ik dacht ... dit kan ik zelf ook maken. Dus gemaakt in photoshop en nu dus m'n eigen ticketstempels, yezzzz! ;-) Nu even m'n journal aan de kant gelegd. Ben bezig met een boekje. De kaft is klaar inclusief een antiek gekantklost randje. ik heb van m'n schoonmoeder een heeeel oud fotoalbum te leen gehad. Heb een aantal foto's ingescand. Zo vreselijk mooi!! Ik heb oa. een foto van m'n schoonmoeders opa!! Dus daarvan een album. Hier vast een kleine preview!!
Related Posts with Thumbnails