23 augustus 2008

Travel journal

Ben vandaag met Peter naar de Creatie geweest. We hebben daar een workshop gedaan van Marcia Hamelijnck. We hebben een heerlijk rommelig travel journal gemaakt(nog niet af). Nog een leuke techniek geleerd photo transfer . Helemaal gaaf!! heb gelijk een pot van die lekkere smurrie mee genomen. De basis van het journal is er maarrrrr de gessopot staat klaar, dus ga nu even kliederen ;) Hoop jullie snel het resultaat te kunnen laten zien.

21 augustus 2008

Numéro de la maison

Na al mijn geshop op de beurs in Den Bosch en bij de fourniturenzaak Hoofs moest er samen met m'n Franse pixies toch wel een mooie LO uitkomen. Dit in combi met wat technieken die ik heb uigeprobeerd..... geeft toch een mooi eind resultaat!! Klik op de LO voor een grote afbeelding!! Ik heb K&C papier gebruikt. Uiteraard heb ik grungeboard weer gebruikt, gesprayed met glimmermist en vervolgens een laag clear embossing er over heen gedaan. Op de foto met de deurklopper, heb ik op het handje Glossy accents aangebracht. Het handje komt daardoor een beetje uit de foto. Ik heb hierbij een techniek gebruikt die ik zeker nog vaker ga gebruiken. Je hebt witte lijm , tissues, stempel en inkt nodig. Kijk HIER voor een werkbeschrijving. Bij dit deel van de scrap weer een andere techniek gebruikt. Ik heb alleen ipv zijde papier weer tissues gebruikt. En ipv metellic rup-ons heb ik metallic acrylverf gebruikt. Klik HIER voor een werk beschrijving. Verder doen de mooie foto's uit Frankrijk de rest!! ;) Ik kan nog heel wat mooie scraps maken met al m'n vakantie pixies !!

Flowers kit

Hehe kon eindelijk m'n mini kitje uploaden!!! Hier is ie dan:Finaly my new mini kit is online!!! DOWNLOAD !!!

18 augustus 2008

Foto probleem

Afgelopen weekend ben ik naar de beurs in Den bOsch geweest en heb ik een paar flesjes glimmermist gescoord. Verder nog wat lint en distressinkt. Dit al samen met m'n leuke foto's gaf m'n een berg inspiratie. Ik heb zaterdagavond en zondag lekker zitten scrappen. Gisterenavond afgemaakt en nu heb ik een vet probleem; mijn ventje heeft de NIKON meegenomen en nu kan ik jullieniet m'n nieuwe LO laten zien !! Ik vind 'm helemaal gelukt maar als ik een close-up wil maken met m'n kodakkie krijg ik dit.... Maar niet getreurd, hij komt morgen weer thuis en dan probeer ik 'm zosnel mogelijk op de foto te zetten. Verder heb ik weer een leuk mini kitje gemaakt. Maar ook nu weer een probleem. M'n site is offline !! De server is bezig met een verhuizing en daardoor kan ik m'n site niet updaten de eerst komende dagen...... Dus ffies geduld over een paar dagen kunnen jullie 'm downoaden. My site is offline for a few days.... when he's back online you can get this mini-kit-FREEBIE !!!

13 augustus 2008

Foto bewerking Lica

Ik kreeg eigenlijk veel opmerkingen over de fotobewerking van Lica uit het Liberty album, dus vandaar dat ik 'm hier toch maar even laat zien.

11 augustus 2008

Liberty

Heb eindelijk m'n albumpje af wat ik voor de vakantie begonnen was. Een boekje met mooie en leuke pixies van Lica. Liberty is haar stamboeknaam. Mooier kan het niet vind ik! In m'n vakantie heb ik m'n haaknaald weer meegenomen.... :) Ik heb papier van MME gebruikt en verder vanalles en nog wat oa.chip- en grungeboard. Klik op de bovenste foto voor alle foto's van het album!! Hier heb ik om het boekje heen gehaakt om de sluiting een beetje aan te kleden.

9 augustus 2008

De stempel....

Op veler verzoek een foto van de stempel die ik gekocht heb.... hahaha ik had er nog geen foto van!!Even getest met stempelen... pffff dat is nog niet zo makkelijk. Het makkelijkst ging hij op stof (en daarvoor is ie natuurlijk ook bedoeld!!) maar kwil 'm natuurlijk ook op papier gebruiken... dus tips zijn altijd welkom!!

8 augustus 2008

Terug uit Frankrijk

Zohee daar was ik weer, terug uit Frankrijk. Wat een weer hier zeg !! Pfff daar kom ik dan uit 30-35 gr C. Heel erg naar ons zin gehad. Ik was alleen de adressen vd scrapwinkels vergeten... Maar al wandelend door het plaatsje Die kwam ik toch nog een crea winkel tegen.... Helaas gesloten, pand was te koop..... ook hier dus sluitende winkels?? Verder veel gewandeld en ook leuke marktjes bezocht! Toen kwam ik toch nog iets leuks tegen... een kraam met stempels!! Ze hadden allemaal gebruikte batik stempels en wel hele mooie!! Pfff dat kon ik natuurlijk niet zomaar passeren. Ik mocht ook van die vrouw in de kist met overige stempels neuzen. Dat maakte de keuze niet makkelijker.... Natuurlijk waren ook deze stempels weer niet goedkoop dus maar 1tje uitgekozen met het wakend oog van manlief over m'n schouder ;)
Related Posts with Thumbnails