23 mei 2008

SCRAP-I-DO gaat sluiten !!

Mensen wordt a.j.b. wakker !! Hoe meer we online bestellen, hoe meer goede scrapwinkels gaan sluiten!!!!!!!!! De nieuwsbrief van Scrap-I-Do: Beste klanten, Binnenkort gaat Scrap-I-Do haar deuren sluiten, maar voor het zover is, starten we dinsdag 27 mei met een weergaloze uitverkoop: ALLE ARTIKELEN 35% KORTING enne......... OP=OP!!!!! Openingstijden: Deze blijven tijdens de uitverkoop zoals in de website staat: maandag gesloten dinsdag 10.00-16.30 uur en 18.30-21.30 uur woensdag gesloten donderdag 10.00-16.30 uur en 18.30-21.30 uur vrijdag 10.00-16.30 uur zaterdag 10.00-16.30 uur I-Do-Box: - de I-Do-Box komt zaterdag 21 juni voor de laatste keer uit (dit geldt ook voor de abonnees), dus als je deze leuke box nog 1 keer wil ontvangen, meld je dan nu alvast aan. Croppen en Workshops: - tot en met juni gaan ALLE cropavonden/ochtenden en workshops door. De megaworkshop Canvas op 21 juni wordt de laatste. Je kunt je nog opgeven hiervoor, want bedenk dat dit de allerlaatste is en nog wel een hele leuke, lange dag!!! Kijk voor een foto en meer informatie van het canvasdoek op de website bij workshops en in het foto-album. Webwinkel: De webwinkel is vanaf 27 mei gesloten. Inventaris: De kasten zijn te koop. Informeer hierover in de winkel, 073-6430125 Overig nieuws: Eind juni zal er nog een nieuwsbrief komen met daarin de laatste berichten van Scrap-I-Do. Groetjes Ine Scrap-I-DoScrapbookstore Schanswetering 85231 ND ’s-Hertogenbosch The Netherlands mailto:Netherlands info@scrap-i-do.nl http://www.scrap-i-do.nl/

18 mei 2008

SNEAK PEEK

Ja ja ik heb weer mega digitale inspiratie YESSS, ben er blij mee!!
De kit is nog niet af dus nog even geduld. Hou m'n SITE goed in de gaten

Here's al little Sneak Peek, I'm working at a new design. I'm so glad I've some digi inspiration again. My new design are soon on my SITE.

Tot gauw / see you soon!!

16 mei 2008

Diverse scraps.

De Black&White workshop werd gegeven door Noortje van het SID-team. Bijzonder gaaf om te maken met allemaal aparte elementjes er in.

ALBUM Met m'n forum heb ik ook weer een meeting gehad op 10 mei bij Het Scrapbook Atelier. Was weer heel leuk om alle digi-scrappers aan het werk te zien. We hebben een dubbele supricebox gemaakt en een harmonica boekje. Ik heb papier gebruikt van Fancy pants, About a boy. Lekker knallend jongens papier!!

Verder heb ik een nieuwe workshop ontwikkeld waar ik denk ik een online workshop van ga maken maar dat weet ik nog niet zeker. Moet nog even kijken. Hier vast een sneak peak. Je ziet ook wat figuurtjes die ik met SCAL heb gesneden.

14 mei 2008

Was even druk...

Zoooo daar was ik weer even.
Ik was gewoon erg druk. Vandaag m'n eigen workshop met Ine even gemaakt!
JAAAAAA jullie horen het goed 31MEI geef ik m'n eigen workshop!!!!
Meiden er is nog plek!! We gaan een (dabber)box maken met super gaaf papier. Heb je interesse MAIL of BEL Scrap-I-Do.

Verder was ik met m'n digiscrap meiden van het forum naar een scrapworkshop afgelopen weekend. We zijn naar Het Scrapbook Atelier geweest.

Het was weer super gezellig en we zijn allemaal nog bezig om onze werkstukken te finishen!!

Bij mij komt het er op neer dat ik met +/- 4 projecten tegelijk bezig ben.... oops...

Related Posts with Thumbnails